Saznajte prvi
  • Kopaonik (Srbija)

    Apartmani i Hotel Kraljevi Čardaci 4*

  • Popusti do 20%

  • Kratak opis akcije:

    Zimovanje 2025 - Kopaonik. First Minute popust do 20% za rezervacije do 15. oktobra! Kompletan cenovnik za sve termine polazaka za apartmane i hotel Kraljevi Čardaci 4* pogledajte u programu putovanja.

  • Termin polaska: Decembar - Februar

    Broj noćenja: 7

    • Sopstveni prevoz
      Sopstveni
      prevoz
    • Hotel
      Hotel
    • Polupansion
      Polupansion
    • Noćenje
      Noćenje
Prijavi ponudu
*Termini polazaka: 8. i 29. decembar; 5, 12, 19. i 26. januar; 2, 9, 16. i 23. februar.

APARTMANI KRALJEVI ČARDACI

- First Minute popust 10% važi za rezervacije do 15. oktobra.

Apartmanski smeštaj nudi proširen životni prostor u udobnom ambijentu uključujući sofu, stolicu i kafe stočić. Spavaća soba je prostrana sa francuskim ležajem. Besplatan internet pristup. Studio ( 2 i 3 osobe ) – jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, jedan singl na razvlačenje, kupatilo (tuš, fen) , kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet. Apartman ( 4 osobe ) – dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem (200×160) ili dva singl ležaja, kupatilo (tuš, fen) , kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet. Apartman ( 6 osoba ) – dnevna soba sa garniturom za sedenje koja se razvlači za dve osobe (neki apartmani imaju i kamin u dnevnoj sobi), dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva singl ležaja, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet. LUX varijanta apartmana podrazumeva, toplu vezu sa bazenom i SPA centrom.

HOTEL KRALJEVI ČARDACI 4*

- First Minute popust 20% važi za rezervacije do 15. oktobra.
- Dodatna akcija: Nedelja sa Ski Pass-om - obuhvata besplatan šestodnevni SKI-PASS za osobe starije od 12 godina i odnosi se isključivo na sedmodnevne aranžmane, na bazi polupansiona, od nedelje do nedelje.
- Dodatna akcija: Dečija Nedelja - BESPLATAN boravak za dvoje dece u pratnji dve odrasle osobe, na posebnom ležaju. Akcija se odnosi isključivo na sedmodnevne aranžmane na bazi polupansiona, od nedelje do nedelje.

Hotel se sastoji od 57 smeštajnih jedinica različitih struktura: Dvokrevetna soba 1/2: Kupatilo (tuš, fen, bademantil), francuski ležaj, kablovska televizija i LCD televizor, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, bežični internet. Trokrevetna superior soba 1/2+1: Kupatilo (tuš, fen, bademantil), francuski ležaj, garnitura na razvlačenje, kablovska televizija i LCD televizor, telefon, mini-bar sa električnim bokalom ili mini kuhinja, električni bokal, sef, bežični internet. Apartman za 4 osobe 1/2+2: kupatilo (tuš, fen), dnevna soba sa ugaonom garniturom za sedenje koja se razvlači , spavaća soba sa francuskim ležajem, bademantil, 2 LCD TV, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, bežični internet. Apartman za 5 osoba 1/2+3: kupatilo (tuš, fen), dnevna soba sa ugaonom garniturom za sedenje koja se razvlači, spavaća soba sa francuskim ležajem i odvojenim ležajem, bademantil, 2 LCD TV, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, bežični internet. Apartman sa kaminom za 6 osoba 1/2+4: kupatilo (tuš, fen, bademantil), dnevna soba sa kaminom i garniturom na razvlačenje, mini kuhinja sa delom za sedenje, dve spavaće sobe - jedna sa francuskim ležajem a druga sa odvojenim ležajima, kablovska televizija sa LCD televizorom, telefon, sef, bežični internet.
*Za dodatne informacije o First Minute ponudi kliknite na: Supernova Travel - Kopaonik zimovanje 2025.
Pročitaj više
  • Uslugu polupansiona (doručak i večera) na bazi švedskog stola. Ukoliko u hotelu boravi manje od 30 gostiju, obroci se služe po principu set menija uz izbor više jela,
  • Neograničeno korišćenje sadržaja SPA&WELLNESS centra koji sadrži zatvoren i otvoren zimski bazen, jacuzzi na otvorenom, panorama saunu, finsku i bio saunu, aroma-parno kupatilo, hamam, slanu pećinu, kneipp bazen, tepidarijum klupe, kao i dečiji deo sa toboganima / Svi gosti SPA&WELLNESS centra dobijaju bade mantil, paštemal, peškir i papuče / U delu za odrasle dozvoljen je boravak deci iznad 15 godina. • Neograničeno korišćenje fitness centra; • Prevoz u dva smera do skijašnice sa ski servisom koja se nalazi u blizini staze „Malo jezero“ i skijališta na svakih sat vremena u toku dana do 17h; • Krevetac za bebe na zahtev gosta; • Korišćenje igraonice i program animacija za decu; • Bežični internet u celom kompleksu; • Ograničen kapacitet besplatnih parking mesta na otvorenom (30 mesta). Parking mesta na otvorenom u sistemu naplate doplaćuju se na dnevnom nivou (600rsd i 800rsd). Zakup garažnog mesta iznosi 1300rsd na dnevnom nivou.
Pročitaj više
  • Prevoz,
  • Boravišnu taksu 120 din po osobi i danu za odrasle i 60 din za decu od 7 - 15 god. po danu. deca do 7 god. ne plaćaju boravišnu taksu,
  • Osiguranje po osobi 20 rsd dnevno. ista cena je i za decu (plaćanje u agenciji),
  • Tretmani relaksacije, tretmani tela i masaže se rezervišu i dodatno plaćaju na licu mesta.
Pročitaj više
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.