Saznajte prvi
  • Zapadni Karibi

    Majami, Kozumel

  • Popust 10%

  • Kratak opis akcije:

    Zapadni Karibi - Popust 10%! Avio i brodski prevoz, takse, transferi, 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Majami Beach-u i 8-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Icon of the Seas od 3509 €, po osobi. Sve cene pogledajte u programu.

  • Termin polaska: 28. januar

    Broj dana: 13

    Stara cena: 3899 €
    • Avionski prevoz
      Avion
    • Prevoz brodom
      Brod
    • Hotel
      Hotel
    • Soba
      Soba
    • Pun pansion
      Pun pansion
  • Nova cena: od 3509 €
Prijavi ponudu
Avio i brodski prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Majami Beach-u i 8-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Icon of the Seas, po osobi:
- Unutrašnja kabina: 3509 € (stara cena 3899 €),
- Prozorska kabina: 3599 € (stara cena 3999 €),
- Balkonska kabina: 4139 € (stara cena 4599 €).

28.01. Beograd - Istanbul
Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 17:20h kod OKI Air šaltera. Let Turkish Airlines TK 1084 na relaciji Beograd - Istanbul sa poletanjem u 20:10h.

29.01. Istanbul - Majami
Sletanje na Aerodrom Istanbul u 00:05h. Let Turkish Airlines TK 157 na relaciji Istanbul - Majami sa poletanjem u 02:10h i sletanjem na aerodrom u Majamiju u 07:05h. Nakon obavljenih graničnih i carinskih formalnosti, slobodno vreme u Majamiju. Transfer autobusom do hotela u Miami Beach- u i smeštaj posle 15:00h. Noćenje.

30.01. i 31.01. Majami (Florida), SAD
Majami je smešten u jugoistočnom delu američke savezne države Florida. Širi okrug Majamija je mesto gde se susreću kulture i pod snažnim uticajem velike populacije etničkih Latinoamerikanaca i karipskih ostrvaca od kojih su mnogi izvorni govornici španskog i haićanskog jezika. U blizini Majamija se nalazi i spektakularni Nacionalni park Everglades, poznat po raznovrsnom biljnom i životinjskom svetu, a najviše po aligatorima. U drugom po veličini gradu na Floridi vlada topla i blaga tropska klima. Najpoznatija ulica Miami South Beach-a je Ocean Drive, čuvena po art deco arhitekturi, kafićima, hotelima i palmama sa pogledom na sjajnu plažu i Atlantski okean. Možda i najpoznatija građevina South Beach-a je Villa Casa Casuarina koja je pripadala modnom kreatoru Gianni Versace-u. U Majamiju su zanimljive Wynwood Walls Street Art District i Bayside Market pijaca-tržni centar. Kubanska četvrt, odnosno Little Havana je vrelo kubansko srce Majamija, poznato po umetničkim galerijama, restoranima i živahnoj atmosferi.

01.02. Majami (Florida), SAD
Nakon doručka, napuštanje hotela, transfer do luke i ukrcavanje na brod Icon of the Seas. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti i smeštanja u kabine, možete ručati na palubi 16 u buffet restoranu Windjammer.

02.02. Dan na moru
Icon of the Seas je brod kompanije Royal Caribbean klase Icon i najveći je brod na svetu. Porinut je 2024. godine i svoju plovidbu započeo je u luci Majami. Ceremonija imenovanja bila je 23. januara 2024. i Ikonu mora krstio je fudbaler Lionel Messi. Brod je dugačak 365m, visok 66m i širok 45m, sa bruto tonažom od 250.282 tona i maksimalnom brzinom od 22 čvorova. Maksimalni kapacitet broda je 7600 putnika o kojima se brine posada od oko 2350 članova. Icon of the Seas na 20 paluba, od kojih je 16 dostupno putnicima, nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni i vodeni park, teretana, sportski tereni za košarku, odbojku... Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni Vitality Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu. Kompanija Royal Caribbean nudi vrhunski doživljaj krstarenja uz sjajnu uslugu i nezaboravne sadržaje.

03.02. Roatan, Honduras
Roatan koralno ostrvo na Karibima, smešteno je oko 65km od severne obale Hondurasa. Prozirno plava boja vode, beličasti sitni pesak, Sunce, daju raj za oči, zbog čega ovo mesto predstavlja jednu od najlepših mesta na svetu. Za ljubitelje ronjenja ovo je takođe vrlo atraktivno mesto zahvaljujući bogatom i raznovrsnom podvodnom svetu. Danas je glavni trgovački centar ostrva.

04.02. Costa Maya, Meksiko
Costa Maya je manja turistička regija u Meksiku. Regija je bila generalno nepoznata, ali popularnost rapidno raste razvojem luke za kruzere. Moderna luka koja može da ugosti tri kruzera istovremeno, poseduje luksuzne šoping centre, restorane, slane bazene... Costa Maya pruža izazov istraživanja okolne džungle i koralnih grebenova drugih po veličini u svetu. Vremenske prilike su takođe prednost ove regije i kreću se do 28°C tokom leta i do 23°C tokom zime.

05.02. Kozumel, Meksiko
Kozumel je meksičko ostrvo koje se nalazi u Karipskom moru, sa populacijom od 100 hiljada stanovnika, poznato je po turizmu i kruzingu. Ronjenje je jedan od izazova na ostrvu čija je fauna vrlo razvijena i ima mnoštvo raznih vrsta ptica i sisara koji su ugrožene vrste. Klima ostrva je na granici između savanske i tropsko monsunske klime, leti je gornja granica oko 28°C, a zimi oko 24°C. Čuven je i Kozumelski festival koji se održava više od 140 godina.

06.02. Dan na moru

07.02. Perfect Day at CocoCay, Bahami
Perfect Day at CocoCay je privatna i ekskluzivna destinacija na Bahamima za putnike koji plove brodovima kompanije Royal Caribbean. Ovo bahamsko ostrvo pruža mnoštvo načina za beskrajno uživanje u predivnim plažama i čistom moru, zabavu u vodenom parku i zipline-u, kao i priliku da se zabavite u sportovima na vodi. Perfect Day at CocoCay je savršena prilika za uživanje na plaži i moru.

08.02. Majami - Istanbul
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i broda i slobodno vreme u Majamiju. Transfer do Međunarodnog aerodroma u Majamiju. Let Turkish Airlines TK 078 na relaciji Majami - Istanbul sa poletanjem u 22:35h.

09.02. Istanbul - Beograd
Sletanje na Aerodrom Istanbul u 17:55h. Let TK 1083 na relaciji Istanbul - Beograd sa poletanjem u 19:30h i sletanjem u 19:20h na Aerodrom Nikola Tesla. Kraj putovanja.

BROD ICON OF THE SEAS

Icon of the Seas je brod kompanije Royal Caribbean klase Icon i najveći je brod na svetu. Porinut je 2024. godine i svoju plovidbu započeo je u luci Majami. Ceremonija imenovanja bila je 23. januara 2024. i Ikonu mora krstio je fudbaler Lionel Messi. Brod je dugačak 365m, visok 66m i širok 45m, sa bruto tonažom od 250.282 tona i maksimalnom brzinom od 22 čvorova. Maksimalni kapacitet broda je 7600 putnika o kojima se brine posada od oko 2350 članova.
*Za detaljne informacije kliknite na: Allegra Krstarenja - Zapadni Karibi krstarenje.
Pročitaj više
  • Povratna avio karta na relaciji Beograd - Majami - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama,
  • Dozvoljena težina prtljaga 2 × 23kg + 8kg ručni prtljag),
  • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom,
  • Tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Miami Beach-u,
  • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja,
  • 8-dnevno krstarenje na brodu Icon of the Seas (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, gala večera, tematske večeri, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga,
  • Lučke takse u iznosu od 423 €.
Pročitaj više
  • Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 126 $ po osobi za čitavo krstarenje (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.),
  • Individualni troškovi,
  • Fakultativni izleti (Miami/Everglades, Roatan, Costa Maya, Cozumel),
  • Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koja naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet),
  • Obavezna polisa putnog zdravstvenog osiguranja,
  • Troškovi izdavanja viza (za ovo krstarenje je potrebna američka viza).
Pročitaj više
    • Metropole i znameniti gradovi - Zapadni Karibi i Luizijana - Hoteli
    • Turistička agencija Allegra Krstarenja
    • Zapadni Karibi i Luizijana

      Termin polaska: 3. januar | 12 dana

      Krstarenje - Zapadni Karibi i Luizijana. Avio i brodski prevoz, takse, transferi, 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* (2 noćenja u Nju Orleansu i 1 noćenje u Hjustonu) i 8 punih pansiona na brodu Brilliance of the Seas od 2399 €, po osobi.

    • First Minute
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Hotel
        Hotel
      • Soba
        Soba
      • Pun pansion
        Pun pansion
    • Nova cena: od 2399 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.