Saznajte prvi
  • Bali i Indonezija

    Bali, Lombok, Kuala Lumpur, Langkawi, Puket, Singapur

  • Nova 2025. godina

  • Kratak opis akcije:

    Nova 2025. godina - Bali i Indonezija. Avio prevoz, takse, transferi, 4 noćenja sa doručkom (3 noćenja u Baliju i 1 noćenje u Singapuru) u hotelima sa 4* i 13-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Celebrity Millennium od 3999 €, po osobi.

  • Termin polaska: 29. decembar

    Broj dana: 18

    • Avionski prevoz
      Avion
    • Prevoz brodom
      Brod
    • Hotel
      Hotel
    • Soba
      Soba
    • Pun pansion
      Pun pansion
  • Nova cena: od 3999 €
Prijavi ponudu
Avio i brodski prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 4 noćenja sa doručkom (3 noćenja u Baliju i 1 noćenje u Singapuru) u hotelima sa 4* i 13-dnevno krstarenje na bazi punog pansiona na brodu Celebrity Millennium, po osobi:
- Unutrašnja kabina: 3999 €,
- Prozorska kabina: 4199 €,
- Balkonska kabina: 5399 €.

29.12. Beograd - Istanbul
Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 17:30h kod OKI Air šaltera. Let Turkish Airlines TK 1084 na relaciji Beograd - Istanbul sa poletanjem u 20:10h i sletanjem u 00:05h po lokalnom vremenu.

30.12. Istanbul - Bali
Let Turkish Airlines TK 066 na relaciji Istanbul - Bali sa poletanjem u 01:50h i sletanjem u 19:10h po lokalnom vremenu. Smeštaj u hotel. Noćenje.

31.12. i 01.01. Bali, Indonezija
Bali poznato i kao "Ostrvo Bogova" smešteno u Indoneziji, između ostrva Java na zapadu i Lomboka na istoku. Ovo je ujedno i najmanja provincija Indonezije. Glavni grad ostrva je Denpasar. Prostire se na površini od 5.780 kvadratnih kilometara, a na njemu živi oko 5.600.000 stanovnika. Većinu stanovnika ostrva čine indonežanski hinduisti, koji su manjina u Indoneziji. Veliku pažnju turista privlače široko rasprostranjene pirinčane terase, tradicionalna sela, hramovi, palate i stotine kilometara duge peščane plaže i talasi. Dočekajte Novu godinu na Baliju...

02.01. Benoa (Bali), Indonezija
Nakon doručka, napuštanje hotela, transfer do luke i ukrcavanje na brod Celebrity Millennium. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti i smeštanja u kabine, možete ručati u buffet restoranu.

03.01. Lombok, Indonezija
Lombok je malo ostrvo u samom susedstvu Balija. Popularno ga zovu Bali pre 20 godina, jer ostrvo još uvek nije turistički komercijalizovano, a to ima svojih velikih prednosti u uživanju u predivnim peščanim plažama, tirkizno plavo-zelenom moru i netaknutoj prirodi unutar ostrva. Sve se više priča o njegovoj iskonskoj lepoti. Posebno je značajan jer nema problem plime i oseke na plažama!

04.01. Celukan Bawang, Indonezija
Celukan Bawang luka smeštena je na severo-zapadu ostrva u ruralnom delu Balija i drugi je grad po broju stanovnika. Mesto je bujnih pejzaža, drevne tradicije i pomorskog nasleđa. Luka Celukan Bawang omogućava lak pristup neotkrivenoj lepoti ostrva zbog tihih vetrova i struja.

05.01. i 06.01. Dani na moru
Celebrity Millennium je prvi po redu brod iz klase Millennium, kompanije Celebrity Cruises, porinut je 2000. godine, a cena izgradnje je bila 350 miliona dolara. Brod je dugačak 294 metara i ima kapacitet od oko 2140 putnika o kojima se brine posada od oko 1000 članova. Celebrity Cruises je kompanija koja se ubraja u par najprestižnijih u svetu krstarenja i luksuznog odmora. Celebrity Millennium nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima, veliki broj luksuznih restorana, bazeni, teretana, fitnes, sportski tereni... Luksuz je sinonim za Celebrity Cruises, stoga putnici mogu da uživaju u pravom raskošu koji nudi ova kompanija. Poseban akcenat je stavljen na komfor i hranu. iLounge, Library, Cellar masters, Art gallery, samo su neki od prepoznatljivih izazova kompanije Celebrity na brodu Millennium. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, veliki broj barova i salona. Hrana za svačiji ukus, spa, relaksacija, šoping, zabava, sve što karakteriše luksuzan odmor, nalazi se na brodu Celebrity Millennium.

07.01. Port Klang (Kuala Lumpur), Malezija
Kuala Lumpur je prestonica i sa 1,7 miliona stanovnika, najveći grad Kraljevine Malezije. Zahvaljujući nafti, to je jedna od najbrže rastućih ekonomija Azije, a to se ogleda kroz modernu arhitekturu i nebodere koji dominiraju pejzažom grada. Najpoznatija građevina su kule blizanke Petronas, na koje je moguće i popeti se. Ovo je mesto susreta različitih etničkih i verskih grupa, pre svega Malajaca, Kineza i Indijaca, uz ostatke britanskog kolonijalnog uticaja.

08.01. i 09.01. Penang, Malezija
Ni na ovom malezijskom ostrvu, priroda nije bila štedljiva. Georgetown je bio prva britanska kolonija u Maleziji, a danas je glavni grad brdovitog ostrva obraslog raskošnom tropskom vegetacijom. I UNESCO je prepoznao posebne karakteristike ovog grada i ostrva sa izmešanim kineskim, hindu i malajskim identitetom i stavio ga na listu Svetske kulturne baštine.

10.01. Langkawi, Malezija
Langkawi je arhipelag sastavljen od 99 ostrva u Andamanskom moru, poznatiji kao "Dragulj Kedaha" i jedna je od saveznih država Malezije. Sem tirkiznog mora i lepih plaža, ostrvo u unutrašnjosti krije i pravu džunglu, a jedna od atrakcija je panoramski most sa kojeg se pruža sjajan pogled na arhipelag.

11.01. i 12.01. Phuket, Tajland
Puket je tajlandsko ostrvo i nalazi se u Andamanskom moru i možda je i najsjajnija zvezda ovog egzotičnog krstarenja i jedna od najslavnijih turističkih destinacija u svetu. Patong je najpoznatije turističko mesto na ostrvu i znamenito je po velikoj peščanoj plaži i razuzdanom noćnom životu.

13.01. Dan na moru

14.01. Singapur, Singapur
Nakon iskrcavanja, slobodno vreme u Singapuru. Smeštaj u hotel posle 15:00h. Noćenje. Singapur je mala ostrvska zemlja na veoma važnoj raskrsnici pomorskih puteva, tek jedan stepen severnije od ekvatora. Sjajan pomorski položaj je učinio da ova regija postane veoma prometna, a luka u Singapuru jedna od najvažnijih u svetu. Danas je ova zemlja sinonim za bogatstvo, visoke cene i uređeno društvo. Najveće moderne atrakcije su Marina Bay Sands i Gardens by the Bay, a tu su i Mala Indija, Kineska četvrt, uz zaostavštinu iz britanskog kolonijalnog perioda. Resort ostrvo Sentosa je sjajno mesto za zabavu i uživanje na lepoj plaži.

15.01. Singapur - Istanbul
Nakon doručka, napuštanje hotela i slobodno vreme u Singapuru. Transfer do aerodroma. Let Turkish Airlines TK 055 na relaciji Singapur - Istanbul sa očekivanim vremenom poletanja u 23:25h.

16.01. Istanbul - Beograd
Sletanje na Aerodrom Istanbul u 06:10h po lokalnom vremenu. Let Turkish Airlines TK 1081 na relaciji Istanbul - Beograd sa očekivanim vremenom poletanja u 08:20h i sletanja na Aerodrom Nikola Tesla u 08:10h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.

BROD CELEBRITY MILLENNIUM

Celebrity Millennium je prvi po redu brod iz klase Millennium, kompanije Celebrity Cruises, porinut je 2000. godine, a cena izgradnje je bila 350 miliona dolara. Brod je dugačak 294 metara i ima kapacitet od oko 2140 putnika o kojima se brine posada od oko 1000 članova. Celebrity Cruises je kompanija koja se ubraja u par najprestižnijih u svetu krstarenja i luksuznog odmora.
*Za detaljne informacije kliknite na: Allegra Krstarenja - Bali i Indonezija krstarenje.
Pročitaj više
  • Avio karte na relaciji Beograd - Denpasar i Singapur - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama (dozvoljena težina prtljaga 30kg + 8kg ručni prtljag),
  • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - hotel - aerodrom,
  • Tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* na Baliju,
  • Noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* u Singapuru,
  • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja,
  • 13-dnevno krstarenje na brodu Celebrity Millennium (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, gala večera, tematske večeri, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga,
  • Lučke takse u iznosu od 278 €.
Pročitaj više
  • Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 194,40 € po osobi za čitavo krstarenje (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.),
  • Individualni troškovi,
  • Fakultativni izleti,
  • Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koja naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet),
  • Obavezna polisa putnog zdravstvenog osiguranja,
  • Troškovi izdavanja viza.
Pročitaj više
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 2250 €
    • Jesenja putovanja - Tajland - Hoteli
    • Turistička agencija Stephany World Travel
    • Tajland

      Termin polaska: 26. novembar | 13 noćenja

      Promo ponuda - Tajland! Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 13 noćenja sa doručkom (4 noćenja u Bangkoku i 9 noćenja u Puketu) u hotelima sa 4* za 1990 € (po osobi).

    • Promo ponuda
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 1990 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.