Saznajte prvi
  • Arapska bajka

    Dubai, Abu Dabi, Doha, Manama

  • Popust do 213 €

  • Kratak opis akcije:

    Krstarenje - Arapska bajka. Popust do 213 €! Avio i brodski prevoz, takse, transferi, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* u Dubaiju i 7 punih pansiona u unutrašnjoj kabini broda Celestyal Journey za 1399 €, po osobi. Sve cene pogledajte u programu.

  • Termin polaska: 8. decembar

    Broj dana: 10

    Stara cena: 1599 €
    • Avionski prevoz
      Avion
    • Prevoz brodom
      Brod
    • Hotel
      Hotel
    • Soba
      Soba
    • Pun pansion
      Pun pansion
  • Nova cena: od 1399 €
Prijavi ponudu
*Popust do 213 € za rezervacije do 30. oktobra!

Avio i brodski prevoz, aerodromske i lučke takse, transferi, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* u Dubaiju i 7 punih pansiona na brodu Celestyal Jouney, po osobi:
- Unutrašnja kabina: 1399 € (stara cena 1599 €),
- Prozorna kabina: 1499 € (stara cena 1699 €),
- Balkonska kabina: 1599 € (stara cena 1812 €).

1. Dan, 08. dec. NEDELJA: BEOGRAD - Srbija
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla tri sata pre poletanja aviona. Poletanje za Dubai predviđeno je za 22.20h, let FZ1750 kompanije Fly Dubai. Predviđena dužina leta je oko 5 sati i 30 min.

2. Dan, 09. dec. PONEDELJAK: DUBAI - Ujedinjeni Arapski Emirati
Sletanje na aerodrom Dubai u 06.35h po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti odlazak na panoramsko razgledanje grada. Dubai predstavlja najmoderniji grad i državu u okviru Ujedinjenih Arapskih Emirata: Burdž Kalifa, Medinat, Ostrvo Palma, Point na ostrvu Palma, Marina Dubai.... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do luke Dubai. Čekiranje i ukrcavanje na brod CELESTYAL JOURNEY. Slobodno vreme za upoznavanje sa brodskim prostorijama. Uživanje u brodskim aktivnostima. Brod noći u luci. Večera. Noćenje.

3. Dan, 10. dec. UTORAK: DUBAI - Ujedinjeni Arapski Emirati
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u organizaciji brodara. Poseta Dubaiju je dobra prilika da otkrijete Bur Dubai u samom srcu metropole, na južnoj strani malog vetrovitog zaliva. To je najstariji deo Dubaija i nudi očaravajući pogled na tradicionalne korene grada. Ovde ćete pronaći veliki broj najzanimljivijih tradicionalnih arapskih kuća, smeštenih u predivnoj staroj iranskoj četvrti, kao i fantastičan muzej Dubai i uzbudljivi bazar (suk) tekstila. Treba posetiti i užurbanu četvrt Deira, središte tradicionalnih trgovačkih aktivnosti Dubaija. Povratak na Brod. Večera. Brod isplovljava iz luke u 22h. Noćenje.

4. Dan, 11. dec. SREDA: KASAB - Oman
Doručak. Pristajanje broda u luku Kasab u 08.00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oman je jedna od najfascinantnijih zemalja na Arabijskom poluostrvu. Zemlja je prepoznatljiva po prirodnim lepotama i gostoljubivom stanovništvu. Kasab predstavlja maleni gradić koga često nazivaju Norveška Arabije zbog fjordova koji ga okružuju. Od znamenitosti svakako treba obići i staru tvrđavu iz 17. veka. Slobodno vreme, povratak na brod, isplovljavanje u 18.00h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

5. Dan, 12. dec. ČETVRTAK: SIR BANI YAS – Ujedinjeni Arapski Emirati
Doručak, Ručak. Pristajanje broda u luku oko 13.00h. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta organizaciji brodara. Očaravajuće mesto na ovom krstarenju je ostrvo Sir Bani Yas. Ovo ostrvo nema ničeg zajedničkog s tehnološkim napretkom koji će vas zadiviti tokom posete glavnom gradu Abu Dabiju ili Dubaiju. Ostrvo odlikuju divne peščane plaže sa restoranima i barovima, zabavni park za decu, mogućnost odlaska na safari sa posetom rezervata u kome borave divlje životinje... Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 19h. Večera. Noćenje.

6. Dan, 13. dec. PETAK: ABU DABI - Ujedinjeni Arapski Emirati
Doručak. Brod pristaje u luku oko 08.00h. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u organizaciji brodara... Abu Dabi predstavlja kulturnu i versku prestonicu i glavni grad U.A.E. i. Od znamenitosti svakako treba posetiti čuvenu džamiju Šeik Zajed, ostrvo Yas, Emirates Palace, Ferrari zabavni park, Kraljevska palata Qasr Al Watan… Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 19h. Večera. Noćenje.

7. Dan, 14. dec. SUBOTA: DOHA - Katar
Doručak. Pristajanje broda u luku Doha oko 08 h. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u organizaciji brodara. Doha je glavni grad države Katar, predstavlja modernu prestonicu mlade države. Katar je stekao popularnost kao domaćin Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. Glavni grad je do 1990 godine brojao manje od 100.000 stanovnika, dok danas u njemu živi milion stanovnika. Od znamenitosti svakako treba posetiti stari suk, čuveno šetalište Korniš, Toranj težnje visok 300 m, Nova Džamija, tvrđava Al Khot... Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno u 17h. Večera. Noćenje.

8. Dan, 15. dec. NEDELJA: MANAMA – Kraljevina Bahrein
Doručak. Pristajanje broda u luku Manama (Bahrain) oko 08.30h. Nakon doručka, odlazak na fakultativni izlet u organizaciji brodara. Tokom obilaska glavnog grada prva stanica će biti velika džamija Al Fateh sa čuvenom kupolom od fibergala, zatim nacionalna biblioteka, građevina Athar, stara tvrđava u Manami deo Al Jasra... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno u 17h. Večera. Noćenje.

9. Dan, 16. dec. PONEDELJAK: DUBAI - Ujedinjeni Arapski Emirati
Doručak, ručak Brod pristaje u luku u 14.00h. Napuštanje broda. Transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u Miericle Garden, poznati tematski park kog krase razne instalacije od cveća. Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

10. Dan, 17. dec. UTORAK: DUBAI - Ujedinjeni Arapski Emirati; BEOGRAD - Srbija
Nakon doručka napuštanje broda. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, mogućnost fakultativnog izleta do poznatog vidikovca Palm View koji se nalazi na veštačkom ostrvu Palma. Oko 15.00h transfer autobusom do aerodroma. Poletanje aviona na letu FZ1749 za Beograd predviđeno je za 18.55h. Sletanje na beogradski aerodrom u 22.05h. Kraj programa.

BROD CELESTIAL JOURNEY

Kruzer Celestial Joruney ima kapacitet od 1260 putnika. Poseduje 630 kabina, 149 kabina sa balkonom, od kojih je svaka opremljena komfornim ležajevima, sefom, telefonom, kao i TV-om i fenom za kosu. Ukoliko doplatite, možete se osloniti na dodatne pogodnosti i usluge kao što su Wi-Fi konekcija, sobna usluga (room service), usluge lekara na brodu, pranje odeće i kupovina u brodskim prodavnicama. Za sve koji žele zabavu i uživanje u umetničkim programima na brodu postoji prozorište (Oeatro Show Lounge), a u salonima se redovno organizuju muzičke i tematske večeri. Prilika za rekreaciju i sport je takođe mnogo, pored fitnes sale kruzer poseduje dva bazena i dva đakuzija, koji se klasifikuju kao spa bazeni na otvorenom. Osim toga, od spa i wellness sadržaja možete računati još i na parno kupatilo i saunu. Ako krećete na krstarenje sa decom, ne morate brinuti ni o njihovim aktivnostima, jer su na brodu dostupni različiti zanimljivi sadržaji za najmlađe.
*Za detaljne informacije o First Minute ponudi kliknite na: Supernova Travel - Arapska bajka krstarenje.
Pročitaj više
  • Krstarenje (8 dana / 7 noći) kruzerom Celestyal Journey na relaciji Dubai (UAE) - Kasab (Oman) - Sir Bani Yas Is (UAE) -– Abu Dabi (UAE) - Dohaa (Katar) - Bahrein (Bahrein) - Dubai (UAE),
  • Avio karte sa taksama Beograd – Dubai – Beograd na redovnoj liniji kompanije Fly Dubai,
  • Prtljag u ceni avio prevoza - 1 kofer 23 kg,
  • Smeštaj u dvokrevetnim izabranim kabinama tokom krstarenja,
  • Jedno noćenje sa doručkom u hotelu 4* u Dubaiju,
  • Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). Svi obroci se služe ili po sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija,
  • Pića tokom obroka, po pravilima brodske kompanije,
  • Obavezne lučke takse (230 €),
  • Obavezne brodske napojnice (84 €),
  • Izlet u organizaciji brodara u Bahreinu (75 €),
  • Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne tipove živih muzika, disko club, karaoke,
  • Korišćenje bazena, fitnes sale, džoging staze,
  • Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima,
  • Transfere prema programu,
  • Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča u Dubai-ju,
  • Uslugu predstavnika agencije – vodiča, tokom putovanja,
  • Troškove organizacije i realizacije putovanja.
Pročitaj više
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Plaća se u agenciji. U slučaju korišćenja lekarskih usluga na brodu, plaćanje se vrši na licu mesta a refundacija se vrši po povratku, kod osiguravajuće kuće,
  • Pića na brodu, koja ne potpadaju pod brodski paket,
  • Svakodnevne fakultativne izlete u organizaciji lokalnog partnera ili Brodara (informacija na info desk-u broda) Cene fakultativnih izleta kreću se od 60 do 200 € po osobi po izletu. Detaljan program i cenovnik izleta biće dostupan 30 dana pre polaska na putovanje,
  • Usluge u spa centru na brodu gde putnici mogu da se opuste uživajući u raznim vrstama masaža, turskom kupatilu, sauni, hidromasažnim kadama,
  • Korišćenje sportskog terena na brodu,
  • Korišćenje mini bara u kabini,
  • Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u eurima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini),
  • Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama.
Pročitaj više
    • Sretenje - Arapski zaliv - Apartmani
    • Turistička agencija Supernova Travel
    • Arapski zaliv

      Termin polaska: 13. februar | 9 dana

      Krstarenje Arapskim zalivom - Popust 200 € važi za rezervacije do 30. novembra! Avionski i brodski prevoz, aerodromske i lučke takse, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 4* u Dubaiju i 7 punih pansiona na brodu MSC Euribia od 1759 €, po osobi.

    • Stara cena: 1959 €

      Popust 200 €
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Soba
        Soba
      • Pun pansion
        Pun pansion
    • Nova cena: od 1759 €
    • Sretenje - Krstarenje Arapskim zalivom - Apartmani
    • Turistička agencija Mayak Tours
    • Krstarenje Arapskim zalivom

      Termin polaska: 13. februar | 9 dana

      Krstarenje Arapskim zalivom - Popust 200 € za rezervacije do 30. oktobra! Avio i brodski prevoz, takse, transferi i 7 punih pansiona u unutrašnjoj kabini na brodu MSC Euribia za 1759 €, po osobi. Cene za sve kabine pogledajte u programu.

    • Stara cena: 1959 €

      Popust 200 €
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Soba
        Soba
      • Pun pansion
        Pun pansion
    • Nova cena: od 1759 €
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Više vrsta usluge
        Više vrsta
        usluge
    • Nova cena: od 725 €
    • Jesenja putovanja - Abu Dabi - Hoteli
    • Turistička agencija Travelland
    • Abu Dabi (Ujedinjeni Arapski Emirati) - Hoteli 5*

      Termin polaska: 7, 9. i 10. novembar | 3, 4 ili 5 noćenja

      Dan Primirja - Abu Dabi. Popusti uračunati u cene važe do 15. oktobra! Avio prevoz, takse, transferi i 5 noćenja sa doručkom u Hotel & Resort Sheraton Abu Dhabi 5* za 832 €, po osobi (polazak 7. novembra). Sve cene pogledajte u programu putovanja.

    • Dan Primirja
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: od 832 €
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Polupansion
        Polupansion
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.