Saznajte prvi
  • Evia (Grčka)

    Hoteli 4*

  • Popusti do 20%

  • Kratak opis akcije:

    Evia - Popusti do 20% važe do 30. septembra! Kompletan cenovnik sa popustom uračunatim u cene za sve hotele pogledajte putem linka u programu putovanja.

  • Termin polaska: Septembar - Oktobar

    Broj noćenja: 5 i više

    • Sopstveni prevoz
      Sopstveni
      prevoz
    • Hotel
      Hotel
    • All inclusive
      All inclusive
Prijavi ponudu
HOTEL & SPA ERETRIA RESORT 4*

- Popust 20% važi do 30. septembra.

Hotel se nalazi na 3km od luke u Eretriji i 3.5km od trga Sfagiou, na 10 minuta vožnje do plaže u Eretriji i 7 minuta vožnje do plaže u Amarintosu. Udaljenost od aerodroma u Atini oko 119 km. Sadržaji: Hotel je potpuno renoviran. Hotel sadrži: Recepcija, bankomat, menjačnica, doktor (na poziv), lift, spoljni parking u sklopu kompleksa, tri restorana, Lobi bar, bar na bazenu, dnevna i večernja animacija, animacija za decu, bazen, dečiji bazen, usluga iznajmljivanja peškira, teniski teren, košarkaški teren, odbojka na pesku, wi fi u sobama i zajedničkim prostorijama, teretana, mini klub (za decu 4-12 godina) , unutrašnji bazen, teretana -uz doplatu: spa i wellness centar, tretmani , A la carte restoran grčke kuhinje. Hotel prima kućne ljubimce. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom. Plaža: hotel se nalazi na oko 300m od plaže. Ležaljke i Suncobrani su besplatni samo na hotelskom bazenu. Usluga: All Inclusive po principu samoposluživanja - doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu Breeze Beach Bar.

HOTEL EVIA RIVIERA RESORT 4*

- Popust 5% važi do 30. septembra.

Hotel Evia Riviera Resort nalazi se na samo 3km od sela Amarynthos, 12km od Aliverija i 35km od grada Halkis. Na 120km od aerodroma u Atini i 15km od luke Eretria koja ovu regiju spaja sa Atikom, preko Oroposa. Hotel ima 7 spratova, recepcija koja radi 24 sata, lift, spoljni parking, bazen, dečiji bazen, dnevna animacija, večernja animacija, animacija za decu, teniski teren, košarkaški teren, stoni tenis, pikado, wi-fi u sobama i zajedničkim prostorijama, sportovi na vodi (uz doplatu), tretmani lica i tela (uz doplatu), sala za konferencije (uz doplatu), peškiri za plažu (u skladu sa politikom hotela u tekućoj sezoni). Plaža: privatna peščano-šljunkovita plaža sa plažnim mobilijarom, podzemni prolaz koji vodi od bazena do plaže. Usluga: All Inclusive - doručak (07:00 - 10:00), ručak (12:30 - 14:30) i večera (19:00 - 21:30) na bazi švedskog stola; snek bar na bazenu (23:00 – 01:00 uz doplatu). Uvozna i premijum pića uz doplatu.
*Kompletan cenovnik za sve hotele pogledajte klikom na: Travelland - Evia 2024.
Pročitaj više
  • Smeštaj u odabranom objektu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru.
Pročitaj više
  • Prevoz,
  • Putno osiguranje,
  • Individualne troškove putnika,
  • Boravišna taksa: od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI. Po odluci Vlade Grčke od 01.01.2024. došlo je do izmene visine taksi. Od početka marta do kraja oktobra takse iznose: Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* - 1,5 € dnevno; Hoteli 3* - 3 € dnevno; Hoteli 4* - 7 € dnevno; Hoteli 5* - 10 € dnevno Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.
Pročitaj više
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.