Saznajte prvi
  • Andaluzija

    Sevilja, Malaga, Granada, Kordoba, Toremolinos, Marbelja, Ronda

  • Popust 50 €

  • Kratak opis akcije:

    Last Minute - Andaluzija. Popust 50 €! Avio prevoz, takse, transferi i 7 noćenja sa doručkom (po 3 noćenja u Seviilji i Torremolinosu i 1 noćenje u Granadi) u hotelima sa 3* ili 4* za 1245 €, po osobi. Više informacija o aranžmanu pogledajte u programu.

  • Termin polaska: 3. oktobar

    Broj noćenja: 7

    Stara cena: 1295 €
    • Avionski prevoz
      Avion
    • Hotel
      Hotel
    • Noćenje sa doručkom
      Noćenje
      sa doručkom
  • Nova cena: 1245 €
Prijavi ponudu
*U cenu aranžmana su uključeni svi obilasci i ulaznice!
*Za razliku od većine aranžmana koji se nude na našem tržištu, cena aranžmana uključuje obilazak svih navedenih lokacija (nema fakultativnih izleta).
*Važna napomena: U slučaju Last Minute prodaje aranžmana nije moguće obezbediti ulazak u Alhambru u Granadi! Ukoliko, nema raspoloživih ulaznica za Nasrid palatu, postoji mogućnost kupovine ulaznica za dvorište Alhambre (kraljevski vrtovi i kapela).

1. dan (3.oktobar): Beograd – Malaga – Sevilja
Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva i po sata pre poletanja aviona. Let za Malagu u 13.25h, kompanijom Air Serbia na liniji JU578. Dolazak u Malagu u 17.00h. Nakon sletanja, prolaska pasoških i carinskih kontrola, vožnja do Sevilje (oko 209 km). Smeštaj u hotel u Sevilji. Noćenje.

2. dan (4.oktobar): Sevilja (Alkazar)
Doručak. Nakon doručka, odlazak na razgledanje četvrtog po veličini grada Španije, koji je ujedno kulturna i finansijska prestonica Andaluzije. Grad u kom se prepliću čari sunca, vina (najpoznatije vino Heres), flamenka sa zvucima kastanjeta i gitare. Mesto na kom se spajaju mavarska Andaluzija i kalifat Al-Andaluz sa baroknom Španijom. Razgledanje grada obuhvata neke od najvećih znamenitosti: Marija Luiza park, Trg Španije (polukružno zdanje sa mostovima i fontanama), kvart Santa Kruz, katedralu La Giralda (toranj smešten tik uz katedralu sa kog se pruža božanstveni pogled na Sevilju, ulazica nije uračunata u cenu) – treću po veličini na svetu i kraljevsku palatu Alkazar (ulaznica uključena u cenu). Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanje. Noćenje.

3. dan (5.oktobar): Sevilja – Kordoba (Meskita) – Sevilja
Doručak. Nakon doručka, sledi odlazak do Kordobe (oko 141 km), grada smeštenog na reci Gvadalkivir, u podnožju planinskog venca Sijera Morena. Kordoba je do danas sačuvala autentičnu mavarsku urbanu arhitekturu. Razgledanje grada obuhvata Rimski most, posetu Meskiti – jednoj od najlepših džamija na svetu sa preko 850 stubova sa crveno belim lukovima od cigle, kamena, japisa i granita, kojoj su španski vladari promenili svrhu i pretvorili je u katedralu u XII veku. Danas je muzej na listi UNESCO svetske kulturne baštine. Sledi obilazak starog gradskog jezgra, karakterističnog po kućama sa unutrašnjim dvorištima (patio), sinagoge (sagrađene u mudehar stilu u XIV veku i potvrda je prosperiteta jevrejske zajednice u doba kordobskog kalifata) i stare jevrejske četvrti (La Huderija koju je UNESCO proglasio svetskom kulturnom baštinom). Ovo je grad slikara Hujila Romera, ali i grad čuvenog toreadora El Kordobesa. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanje. Povratak u Sevilju. Noćenje.

4. dan (6.oktobar): Sevilja – Granada (Alhambra)
Doručak i odjavljivanje iz hotela. Vožnja do Granade (oko 252 km). Nakon dolaska u Granadu, sledi poseta Alhambri, jednom od najvažnijih spomenika kulture u Evropi. Utvrđenje Alhambra iz IX veka (na arapskom jeziku znači crvena tvrđava ), nalazi se nadomak Granade. Predstavlja palatu mavarskih kalifa i jedan je od najlepših primera arhitekture tog doba. Poseta obuhvata razgledanje mešuara, najstarijeg dela kompleksa, koji je služio i kao sudnica, kraljevsku salu, Dvorište lavova, Dvorana dve sestre, Dvorište mirti, šetnju parkovima Heneralife... Smeštaj u hotel u Granadi. Noćenje.

5. dan (7.oktobar): Granada – Toremolinos
Doručak i odjavljivanje iz hotela. Obilazak najposećenijeg grada Španije, u podnožju venca Sijera Nevada. Poseta Granadi obuhvata obilazak stare arapske četvrti (upoznavanje sa istorijom i arhitekturom grada) i centar grada. Nakon pauze, sledi vožnja do Toremolinosa i dolazak u hotel u poslepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel u Toremolinosu. Noćenje.

6. dan (8.oktobar): Toremolinos – Marbelja – Ronda – Toremolinos
Doručak. Nakon doručka, sledi odlazak do Marbelje (oko 47 km), mondenske prestonice turizma „Obale Sunca“ (Costa del Sol), koju osim 320 sunčanih dana u toku godine, krasi i zanimljiv spoj mediteranskog duha i mavarske arhitekture. Šetnja živopisnim starim gradom (Kasko Antigvo), u čijem se srcu nalazi narandžasti trg sa fontanom, guvernerovom kućom iz XVI veka, kapela Santjago i stari arapski zid. Nakon pauze, nastavak putovanja do Ronde (oko 64 km), grada koji je poznat kao mesto u kome je nastala današnja korida, koja je jedna od najstarijih i najlepših kružnih arena u Španiji izgrađena 1785. godine. Ronda se uzdiže na 750 m nadmorske visine i njen pejzaž se može svrstati u svojevrsno čudo prirode. Naime, grad je smešten na vrhu dve ogromne krečnjačke stene između kojih je provalija visine oko 120 m i veliki most Puente Nuevo, glavna atrakcija Ronde. Panorama jedne od najstarijih arena u kojoj se odvijaju borbe sa bikovima, šetnja starim centrom grada, panorama prelepog “novog mosta”. Povratak u Toremolinos u popodnevnim časovima. Noćenje.

7. dan (9.oktobar): Toremolinos – Malaga – Toremolinos
Doručak. Nakon doručka, sledi odlazak do Malage (oko 20 km). Panoramsko razgledanje Malage, španskog lučkog grada na obali Mediterana koji uspešno spaja tragove bogate istorije, feničanske, rimske, arapske i hrišćanske epohe, sa duhom moderne Španije. Poznat je i kao Pikasov rodni grad, gde se nalaze njegova kuća i novi muzej. Osim po širokim avenijama sa drvoredima palmi i parkovima sa tropskim rastinjem, grad je poznat i po mavarskoj tvrđavi Gibralfaro i palati Alkobasa za koju kažu da je po lepoti bila ravna Alhambri. Potom pešačka tura, koja obuhvata: glavnu ulicu Alameda, obilazak centralne gradske četvrti, katedrale, plaže Malageta, kao i nekih od najlepših gradskih trgova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanje. Povratak u Toremolinos. Noćenje.

8. dan (10.oktobar): Toremolinos – Malaga – Beograd
Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme do transfera na aerodrom u Malagi. Let za Beograd na liniji JU579 u 17.45h, dolazak u Beograd u 20.55h. Kraj programa.

HOTEL TENT TORREMOLINOS 3*, Torremolinos

Hotel Tent Toremolinos 3* smešten je pored Calle San Miguel kao i Playa de Andalucia, 10 minuta vožnje od aerodroma u Malagi i 100 m od autobuske stanice u Torremolinosu. Od gradske plaže udaljen je 650 m. Hotel poseduje 2 restorana, spoljasnji bazen, bar, fitnes centar kao i moderno opremljene smeštajne jedinice koje imaju na raspolaganju kupatilo, fen, besplatan wi fi, klima uređaj, mini bar i balkon ili terasu.

MACIA REAL DE LA ALHAMBRA 4*, Granada

Hotel Macia Real de la Alhambra je moderan hotel na 3 km od samog centra Granade. Stanica gradskog prevoza se nalazi ispred hotela i povezuje hotel sa centrom za samo 10 minuta vožnje. Svaka od 185 soba ima kupatilo, fen, sef, telefon, klima uređaj, wi fi internet i mini bar. Gostima su na raspolaganju i restoran, bar, otvoreni bazen i fitnes centar.

HOTEL HILTON GARDEN INN 4*, Sevilja

Hotel Hilton Garden Inn 4* se nalazi na 5 km od centra Sevilje u poslovnom okrugu Parque Empresarial Torneo. Do centra Sevilje se može stići autobusom sa stanice udaljene 250 m od hotela. Aerodrom Sevilje je udaljen 9 km. Hotel ima 140 smeštajnih jedinica koje su klimatizovane, imaju kupatilo, fen, mini frižider, besplatan wi fi internet i TV. Hotel poseduje restoran, spoljašnji bazen, bar Garden Grill & Bar koji služi a la carte obroke, fitnes centar.
*Za dodatne informacije o Last Minute ponudi kliknite na: Odeon World Travel - Andaluzija.
Pročitaj više
  • Avio prevoz na relaciji Beograd - Malaga - Beograd kompanijom Air Serbia,
  • Aerodromske takse 52 € (na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni),
  • 7 noćenja na bazi usluge noćenje sa doručkom u navedenim hotelima (3 noćenja u hotelu kategorije 4* u Sevilji, 1 noćenje u hotelu kategorije 4* u Granadi, 3 noćenja u hotelu kategorije 3* u Toremolinosu),
  • Autobuski transferi i panoramska razgledanja prema programu,
  • Ulaznice za lokalitete prema programu (Meskita džamija u Kordobi, *tvrđava Alhambra u Granadi, kraljevska palata Alkazar u Sevilji),
  • Vodič na srpskom jeziku,
  • Troškovi organizacije putovanja.
Pročitaj više
  • Napojnice za vozače i lokalnog vodiča (10-15 € po osobi za boravak od 8 dana – 7 noćenja),
  • Putno zdravstveno osiguranje,
  • Osiguranje od otkaza aranžmana – cena zavisi od trenutka uplate, putnicima se preporučuje da imaju oba osiguranja,
  • Ostale nepomenute usluge.
Pročitaj više
    • Jesenja putovanja - Andaluzija - Hoteli
    • Turistička agencija Felix travel
    • Andaluzija

      Termin polaska: 5. oktobar | 12 dana

      Last Minute - Andaluzija. Popust 180 €! Autobuski i brodski prevoz i 6 noćenja sa doručkom (po 1 noćenje u San Remu i Valensiji i 4 noćenja u Torremolinosu) u hotelima sa 3* ili 4* za 499 €, po osobi. Detalje ponude pogledajte u programu putovanja.

    • Stara cena: 679 €

      Popust 180 €
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 499 €
    • Jesenja putovanja - Andaluzija - Hoteli
    • Turistička agencija Plana Tours
    • Andaluzija

      Termin polaska: Više termina polazaka | 4 noćenja

      Andaluzija - Popust do 70 €! Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 4 noćenja sa doručkom u aparthotelu Bajondillo 4* u Torremolinosu za 699 €, po osobi (polazak 20. oktobra). Cene za sve polaske pogledajte u programu putovanja.

    • Stara cena: 769 €

      Popust do 70 €
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: od 699 €
    • Jesenja putovanja - Andaluzija - Hoteli
    • Turistička agencija Holiday
    • Andaluzija

      Termin polaska: 10. oktobar | 7 noćenja

      Andaluzija - Popust 60 € važi do 30. septembra! Avio prevoz, aerodromske takse, transferi, obilasci autobuskim prevozom i 7 noćenja sa doručkom (4 noćenja u Toremolinosu, 2 noćenja u Sevilji i 1 noćenje u Kordobi) u hotelima sa 3* za 990 € (po osobi).

    • Stara cena: 1050 €

      Popust 60 €
      • Avionski prevoz
        Avion
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 990 €
    • Metropole i znameniti gradovi - Evropske Metropole i Wellness - Hoteli
    • Turistička agencija Odeon World Travel
    • Evropske Metropole i Wellness

      Termin polaska: Septembar - Decembar | 1 i više noćenje

      First Minute - Evropske metropole, Banje i wellness. Popust 5% važi za online rezervacije uz promo kod ODEON5! Kompletnu ponudu pogledajte putem linka u programu putovanja.

    • Popust 5%
      • Prevoz na više mogućih načina
        Više vrsta
        prevoza
      • Hotel
        Hotel
      • Više vrsta usluge
        Više vrsta
        usluge
    • Jesenja putovanja - Andaluzija - Hoteli
    • Turistička agencija Eta Turs
    • Andaluzija

      Termin polaska: 5. oktobar | 12 dana

      Last Minute - Andaluzija. Popust 180 €! Autobuski i brodski prevoz i 6 noćenja sa doručkom (po 1 noćenje u San Remu i Valensiji i 4 noćenja u Torremolinosu) u hotelima sa 3*/4* za 499 € (po osobi).

    • Stara cena: 679 €

      Popust 180 €
      • Autobuski prevoz
        Autobus
      • Prevoz brodom
        Brod
      • Hotel
        Hotel
      • Noćenje sa doručkom
        Noćenje
        sa doručkom
    • Nova cena: 499 €
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.