Saznajte prvi
  • Malta

    Valeta

  • Promo ponuda

  • Kratak opis akcije:

    Promo ponuda - Malta. Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 3 noćenja sa doručkom u hotelu Urban Valley 4* za 475 €, po osobi (polazak 24. maja). Cene aranžmana za ostale termine polazaka pogledajte u programu putovanja.

  • Termin polaska: Više termina polazaka

    Broj noćenja: 3

    • Avionski prevoz
      Avion
    • Hotel
      Hotel
    • Noćenje sa doručkom
      Noćenje
      sa doručkom
  • Nova cena: 475 €
Prijavi ponudu
Avio prevoz, aerodromske takse, transferi i 3 noćenja sa doručkom, po osobi:

HOTEL URBAN VALLEY 4*
- 24. maj: 475 €.

HOTEL PLAZA REGENCY 3*
- 7. jun: 485 €,
- 18. oktobar: 475 €,
- 8. novembar: 465 €.

1. dan BEOGRAD – MALTA – VALETA
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” u 2.30h pre leta. Let za Maltu kompanijom Air Serbia (planirano vreme leta se nalazi u tabeli). Po sletanju na aerodrom odlazak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet koji obuhvata obilazak Valete, glavnog grada sa autentičnim ulicama, Trga Republike, gradske Artiljerije, Florijane, Katedrale Jovana Krstitelja (nije predviđen grupni ulazak), Palata Velikog Majstora malteškog reda (sagrađena 1571. god.)... Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan MALTA – MDINA – RABAT – TA QALI – BLUE GROTTO – MALTA
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet. Obilazak grada Mdina koji je nekada bio glavni grad, dok joj je obližnji Rabat bio predgrađe. Veruje se da se na kraju uzvišenja koje zauzima Mdina nekada nalazilo naselje iz bronzanog doba. Grad su osvajali Feničani, Kartaginjani, Rimljani, zadržavajući značaj urbanog naselja. Godine 1693. nakon zemljotresa, veliki majstor vitezova je renovirao delove grada, kao i glavni ulaz. Sadašnji grad čini široko utvrđenje sa uskim ulicama, baroknim prozori i detalji na fasadama i u unutrašnjosti crkava, elegantne kupole, ulični fenjeri... Grad nazivaju u Grad Tišine. Sa druge strane ulice Mdine, nalazi se Rabat koji predstavlja centar duhovnosti i kulture sa mnoštvom crkava i manastira. Poznate su, i za turiste otvorene i katakombe. Na malim trgovima nalazi se mnoštvo restorana. Nastavak putovanja do mesta Ta Qali koji je ujedno i nacionalni park, a u nekadašnjim vojnim zgradama se nalazi mnoštvo zanatskih radionica od kojih su najzanimljivije one za pravljenje predmeta od stakla. Nastavak putovanja do pećine Blue Grotto (Plava Pećina) koja se nalazi na jugozapadnom delu ostrva i obala je u ovom delu specifična po visokim liticama i talasima koji su napravili prirodne pećine u koje je moguće da se uđe čamcem. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan MALTA – OSTRVO GOZO – MALTA
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet brodom na ostrvo Gozo koje je drugo ostrvo po veličini u arhipelagu i na kome je po predanju nimfa Kalipso držala Odiseja zarobljenog sedam godina. Gozo je čuven po bazilici Ta Pinu i staroj Citadeli sa koje se pruža prelep pogled. Slobodno vreme u gradu Viktorija za šetnju uskim, kaldrmisanim ulicama sa mnoštvom restorana. Nakon toga, odlazak do sela Fontana koje je poznato po tradicionalnom načinu pranja veša na samom izvoru reke. U selu ima mnoštvo suvenirnica sa tradicionalnim proizvodima sa Malte. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan MALTA – BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let za Beograd (planirano vreme leta se nalazi u tabeli). Sletanje u Beograd. (Kraj usluga)

HOTEL URBAN VALLEY RESORT & SPA 4*

Hotel se nalazi pored samog rezervata prirode “Wied Għollieqa” u samom centru naselja Kappara, na oko 6km od glavnog grada Malte, Valete. Od aerodroma hotel je udaljen 9 km. U sastavu hotela je restoran, bar, unutrašnji i spoljašnji bazen, dvorište sa zelenilom, bistro... Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i sef. Doručak - kontinentalni švedski sto.

HOTEL PLAZA REGENCY 3*

Kompleks se nalazi na promenadi na pola puta između centra Slieme i St.Julians-a, okružen brojnim sadržajima. na oko 8 km od glavnog grada Malte, Valete. Od aerodroma hotel je udaljen 10 km. Dve hotelske zgrade povezane su mostom na 6. i 7. spratu. Svih 160 soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i sef. U sastavu hotela je restoran, snack bar, bar na krovu pored bazena i internet cafe. Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen na krovu hotela i unutrašnji bazen. Doručak – kontinentalni švedski sto.
*Za dodatne informacije o ponudi kliknite na: Viva Travel - Malta.
Pročitaj više
  • Avionski prevoz na relaciji Beograd – Malta – Beograd kompanijom Air Serbia,
  • Aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju ( 55,71 €, podložne su promeni),
  • Smeštaj na Malti (3 noćenja, sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* i 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama,
  • Autobuski transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
  • Troškove organizacije aranžmana,
  • Usluge lokalnog vodiča.
Pročitaj više
  • Za 3 noći međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 5 € (osobe od 19 – 74,99 god.), 3 € (deca od 0 meseci – 18,99 god.), 10 € (osobe od 75 – 80 god.),
  • Ulaznice i fakultativne izlete,
  • Obaveznu gradsku komunalnu taksu na Malti za boravak u hotelima sa 3* – 0.5 € po noćenju / po osobi,

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

  • Valeta - 25 € (ulaz u katedralu Sv. Jovana se naplaćuje dodatno - 15e po osobi),
  • Mdina, Rabat, Ta Qali, Blue Grotto – 45 € po osobi,
  • Ostrvo Gozo - 55 € po osobi.
Pročitaj više
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio vaše korisničko iskustvo.